Izleti v letu 2014
19. 10. 2014 Križevnik
Izjemno lep jesenski dan smo izkoristili za vzpon na Veliki vrh (2110 m) in Križevnik (1910 m) nad Dleskovško planoto. Zares smo uživali ob širnih razgledih in porumenelih macesnih.
4. 10. 2014 Glinščica
Dolina Glinščice je naravni rezervat v zaledju Trsta. S hojo smo začeli na Socerbu in nato vseskozi nad tržaškim zalivom do doline Glinščice. v lepem sončnem vremenu nas je malo hladil vetrič, navduševali so nas pogledi na tržaški zaliv, ponekod že obarvan ruj, kljub oktobru je še polno cvetlic. V dolini smo občudovali starodavno cerkvico, slap, prepadne stene, opuščeno železniško progo, ostanke rimskega vodovoda in vse to v družbi zamejskega slovenca s Trsta. Bilo je lepo.
20. 9. 2014 Bled
Obhodili smo jezero, se povzpeli na Malo Osojnico in Stražo, predvsem pa uživali ob lepih razgledih, dobri družbi in hrani.
5.7.-12.7., Družinski tabor KB
Prve dni je bilo sončno, potem pa več dežja - izlete smo prilagodili vremenu. Prvi dan sprehod ob Kamniški Bistrici, drugi dan smo obiskali prelep Repov kot (pogumni so se namočili v tolmunu), tretji dan smo se povzpeli na Konja ali kar uživali na Veliki planini. V pričakovanju dežja smo četrti dan izkoristili za ogled znamenitosti Kamniške Bistrice (spominski park, Žagana peč, Sivnica in Lepi kamen), popoldne pa smo obiskali slap Orličje. Naslednji dan smo obiskali Kamnik in nekatere njegove muzeje (Mali grad, Mestni muzej, Maistovo rojstno hišo ...). Ob dežju smo naslednji dan obiskali Sv. Primož, zadnji dan pa smo se v meglicah povzpeli na Kamniški vrh. Vse dni smo uživali v cvetju, dobri družbi ter hrani in kljub bolj deževnim dnem preživeli lep teden pod šotori.
22. 6. 2014 Pohod od Gorice do Planice
V lepem sončnem vremenu se nas je v Gorici zbralo kar veliko. V sklopu pohoda je bila tudi otvoritev plezalne stene v Framu. Tam nas je še pričakalo kar nekaj pohodnikov in potem smo se skupaj odpravili proti Planici. 
21. 6. 2014 Lovrenška jezera
Na prvem skupnem izletu s planinici OPD Koper smo obiskali Lovrenška jezera. Prijetno druženje smo nadaljevali z ogledom gradu in botaničnega vrta v Pivoli. Skupaj smo preživeli lep dan.
6.-7. 6. 2014 5. nočni pohod po označenih poteh PD Fram
Na topel in jasen predpoletni večer smo se podali na že 5. nočni potep po poteh, za katere skrbi naše društvo. Nekateri prvič, nekateri že petič - slednji so bili ob koncu deležni tudi čestitke in posebne diplome. Za vse ostale pa vzpodbuda - pridružite se nam lahko že prihodnje leto.
30.,31. 5. 2014 Noč pod šotori
Čez 50 se nas je zbralo v Planici nad Framom - bilo bi nas še več, vendar smo omejili prijave. Kjub občasnim padavinom smo izpeljali pohod (ogledali smo si Potnikovo smreko in kostanj ter Vešnjarjevo domačija in jamo), orientacijski tek, malo smo se segreli ob gledanju projekcije in ob potem ob tabornem ognju. Spanja je bilo sicer bolj malo, zato pa je bilo druženje toliko bolj prijetno.
10. 5. 2014 Lubnik
Čudovit sončen dan smo izkoristili za pohod na Lubnik.
22. 3. 2014 Evropska pešpot E6, Lipa - Borje
Tokrat nas je pot vodila od prevala Lipa do Borij pri Mlinšah. Ves čas smo lahko opazovali moč narave in posledice februarskega žledoloma, za sladkosnede pa je bil vrhunec prav gotovo obisk Trojan.
V galeriji ni slik