Izleti v letu 2018
 
2. 4. 2018 Bistriški vintgar
Tudi letos smo praznični Velikonočni ponedeljek izkoristili za obisk Bistriškega vintgarja. Zaradi padavin in taljenje snega je Bistrica imela izredno veliko vode, res lepo. Uživali smo v lepem, sončnem vremenu, v prekrasnih razgledih, v dobri družbi.
14. 4. 2018 Pečke
Izjemno lep dan, nezahteven izlet, pisana druščina otrok, staršev, babic in dedkov. Lepo.
8. 4. 2018 Ostrovrharjeva pot
Na lep sončen pomladni dan smo se sprehodili po zanimivi krožni poti, ki nas je nagradila s prekrasnimi razgledi.
11. 3. 2018 Ptujsko jezero
Zaradi zime, ki je kar dolgo trajala, smo se odločili za zadnjo etapo Slovenjegoriške poti, za njen konec. Pot nas je vodila od Term Ptuj  okoli Ptujskega jezera in nazaj na izhodišče. Tudi tokrat nam je bilo vreme naklonjeno (popoldne poslabšanje), hoja ob jezeru je bila prijetna. Opazovali smo številne ptice, občudovali planjave zvončkov, klepetali  ...
25. 3. 2018 Križna jama
Povzpeli smo se na Križno goro, raziskali Križno jamo in si ogledali grad Snežnik.
18.3.2018 geocaching Velenik
Rahlo sneženje je ponehalo takoj ko smo štartali, na izletu nas je bilo 15, našli smo vseh 22 zakladkov, prehodili 7,2 km in bili blatni do riti. Skratka, izlet je super uspel.
23.2.2018 Sankanje na Planici nad Kovačnikom
17. 2. 2018 Framsko Pohorje
Dopoldanski potep po okolici: Fram - Ranče - Planica - Fram. Izkoristili smo še zadnje sončne žarke pred poslabšanjem vremena, bilo je dovolj snega za uživanje na snegu, pasal pa je prijeten počitek na toplem pri Kovačniku - lep izlet.
4. 2. 2018 Slivnica
19 udeležencev nas je okusilo snežno pravljico nad in ob Cerkniškem jezeru.
26.1. 2018 Nočni pohod
Kar 160 otrok in njihovih staršev (šole Starše, Hoče in Tone Čufar) se je udeležilo nočnega pohoda Areh - Mariborsko Pohorje ("Belvi"). Zaradi zaprte Mariborske koče se je večina pohodnikov podala po krajši poti proti Zarji (ker so nas prijazno sprejeli), ta večji pa so opravili celotno pot. 
8.2.2018 Grad Turjak
Lahek, kulturno planinski izlet, je zaradi obilice snega bil kar malo bolj zahteven. Smo si pa ogledali zunanjost gradu Turjak, Trubarjevo domačijo in na koncu še Županovo jamo. In kot se spodobi za zimski izlet, malo "gazili" novozapadli sneg.
V galeriji ni slik